Žáci - podzim 2004

28.11.2004 00:00 V 11 podzimních zápasech žáci vyhráli v 9 utkáních a 2x odešli poraženi, získali 27 bodů, skóre 44:6 a jsou na čele tabulky! Současný kádr žáků čítá 20 hráčů, které vedou 3 trenéři. V 11 podzimních zápasech žáci vyhráli v 9 utkáních a 2x odešli poraženi, získali 27 bodů, skóre 44:6 a jsou na čele tabulky!
Současný kádr žáků čítá 20 hráčů, které vedou 3 trenéři – Jiří Kischer, Josef Kocman a Miroslav Šedivý. V letošní podzimní sezóně byly konečně spojeny 2 oddělení v jedno oddělení s 12 účastníky. V 11 podzimních zápasech žáci vyhráli v 9 utkáních a 2x odešli poraženi, získali 27 bodů, skóre 44:6 a jsou na čele tabulky! Nejlepším střelcem je Ondřej Fojt s 12 brankami. Na podzim se tvořil za pochodu nový tým, hlavně v obraně a záloze. S výkony týmu jsme velmi spokojeni. Když vezmeme v potaz průběh celého podzimu, tak hlavně domácí porážka od Všenorského SK byla absolutně zbytečná a též ke ztrátě 3 bodů v Průhonicích nemuselo dojít.
Mužstvo se musí zdokonalit především v přechodu z obrany do útoku, kde hlavně záložní řada ztrácí zbytečně spoustu míčů, a též v zakončení vytvořených šancí, které dokáží útočníci neuvěřitelně zahazovat.
Zimní příprava začne v polovině ledna a na konci přípravy nás čeká soustředění v jižních Čechách.
Závěrem děkuji celému týmu včetně trenérů - Jiřímu Kischerovi a Josefu Kocmanovi za jejich práci a táké rodičům, kteří nás jezdí podporovat při zápasech na hřištích soupeřů.