9. kolo A-tým FK Lety - Spartak Rožmitál p. Třemšínem 2:0 (1:0)

19.10.2019 17:39

9. kolo FK Lety - Spartak Rožmitál p. Třemšínem 2:0 (1:0)

 

Sestava: Sňozík - Měchura, Cipra, Pospíšil, Marek Baubín - Dominik Kischer, Kratochvíl (44. Veselý), Hřebeček, Jiří Kischer (87. Koníček) - Čermák, Chalupa (73. Štěpán)

 

Začátek zápasu byl vyrovnaný a hosté několikrát svojí kombinací zaměstnali domácí obranu, ale žádnou větší šanci si nevypracovali. Naopak domácí si za první poločas vypracovali spoustu gólových příležitostí. První šanci měl Jirka Čermák, po špatné hostující rozehrávce, ale z malého vápna střílel mimo branku. Branka padla po kombinaci na pravé straně, s následným centrem Honzy Měchury, který našel na přední tyči Jirku Kischera a ten překonal hostujícího brankáře - 1:0. Potom měl velkou šanci Martin Chalupa, ale jeho volej po krásné akci a přihrávce Jirky Čermáka skončil nad brankou. Další obrovskou šanci měl Standa Hřebeček, kterého opět našel Jirka Čermák, ale hostující brankář svůj tým podržel. První poločas tedy skončil 1:0.
Druhý poločas bohužel domácí začali zbytečně chybovat v rozehrávce a tak hra už nebyla příliš urovnaná. Hosté se dostali do brankové příležitosti pouze dvakrát, nejdříve po chybě v domácí rozehrávce zachránil čisté konto Radek Sňozík. Druhá příležitost byla po trestném kopu, který skončil těsně vedle levé tyče domácí branky. Rozhodnutí padlo na konci utkání, když levý obránce Marek Baubín centroval na pravého obránce Jana Měchuru a ten i za přispění hostujícího hráče zvýšil na rozdíl dvou branek - 2:0. Zasloužené vítězství domácích hráčů, když především v prvním poločase hosty přehrávali.