7. kolo A-tým FK Lety - MFK Dobříš B 4:1 (1:1)

06.10.2019 06:35

7. kolo FK Lety - MFK Dobříš B 4:1 (1:1) Jarolím, Chalupa, Měchura, Veselý

 

Sestava: Sňozík - Měchura, Kustoš, Pospíšil, Marek Baubín - Dominik Kischer (79. Veselý), Kratochvíl, Hřebeček, Jiří Kischer (88. Janich) - Chalupa, Jarolím (36. Cipra)

 

Na mokrém trávníku se hrál od prvních minut svižný fotbal, hosté se zatáhli do obrany a čekali na příležitost na protiútok. První šance měli domácí, nejprve Dominik Kischer trefil z úhlu boční síť, chvíli nato nastřelil Marek Baubín vybíhajícího brankáře hostů. Hosté podnikli rychlý protiútok do otevřené domácí obrany v 23. minutě, po kombinaci se hostující útočník dostal až před Sňozíka, který jeho střelu vyrazil nohou na rohový kop. Z něj nejvýše hlavičkoval hráč hostů, který vrátil míč před branku, kde jej dorazil do sítě nikým nekrytý Matějka - 0:1. Domácí pokračovali v náporu a v 30. minutě se k odraženému míči dostal Jarolím a umístěnou střelou k tyči vyrovnal - 1:1. Další dvě šance do přestávky neproměnil Chalupa, kdy jej v obou případech vychytal brankář hostů.
Druhý poločas zahájili domácí náporem a v 47. minutě uvolnil Jiří Kischer v pokutovém území hostů Chalupu a jeho křižná střela se od tyče odrazila do sítě - 2:1. Další gól přidal v 54. minutě Měchura, který si naběhl na centr Dominka Kischera a zblízka skóroval - 3:1. Další přiležitost domácích neproměnil Chalupa po pasu Kratochvíla, jeho střela skončila mimo tyče. Poté začali hrát hosté vabank, otevřeli obranu a zatlačili domácí před jejich branku. Po zpětné přihrávce chytil Sňozík ošemetnou střelu z hranice pokutového území. Další pokusy o zkorigování končily na domácí obraně. V závěru nejprve trefil Chalupa lobem břevno branky hostů a v 89. minutě uvolnil Chalupa Veselého, který prostřelil brankáře hostů a uzavřel tak pohledné utkání - 4:1.