4. kolo starší žáci FK Lety - SK Slaný 4:3 (1:1)

16.09.2017 13:15

V zápase jsme neproměnili neskutečné množství šancí a zápas tak zbytečně zdramatizovali, naštěstí to žáci nevzdali a zaslouženě urvali vítězství!

Ihned v úvodu jsme si vytvořili několik šancí, bylo až zarážející, co lze neproměnit. V prvních pěti minutách jsme postupovali třikrát na osamoceného gólmana, ale bez výsledku, a tak nás soupeř potrestal. Využili hned svojí první šanci – 0:1. Naši žáci nepřestávali hrát a mnohokrát hostující obranu doslova vyšachovali, avšak z osmi osamocených úniků, i tři na jednoho, jsme proměnili pouze jedinou. Jednu z mnoha svých šancí proměnil Chvátal1:1.

Hra se v druhém poločase více vyrovnala, ale i tak jsme si vytvořili více šancí než soupeř. Vrcholem našeho lajdáctví v zakončení bylo to, když se naši útočníci srazili u opuštěného míče na malém vápně a následně zakopli míč mimo branku. Když jsme my naše šance spálili, hosté je naopak využili velice efektivně a rázem jsme o dvě branky prohrávali. Na obrat jsme rychle odpověděli a konečně proměnili tři šance během tří minut. Branku vsítil v 53. minutě Kalvoda a v 54. a v 55. minutě Chvátal - 4:3. V závěru se ještě hosté pokoušeli o vyrovnání, ale vítězství jsme si již vzít nenechali.

 

Branky: 3x Chvátal, 1x Kalvoda