4. kolo: Červený Újezd - FK Lety 1:2 (1:0)

12.09.2004 00:00 Červený Újezd - FK Lety 1:2 (1:0) branky 2x Kropáč
Vítězství morálky a vůle nad zkušeností a rutinou. Zvítězili jsme v utkání, kde většina z nás před zápasem doufala ve valný výsledek jen ve skrytu duše. Červený Újezd - FK Lety 1:2 (1:0) branky 2x Kropáč
Vítězství morálky a vůle nad zkušeností a rutinou. Zvítězili jsme v utkání, kde většina z nás před zápasem doufala ve valný výsledek jen ve skrytu duše. Zápas začal náporem domácích, který byl korunován v 17. minutě naší chybou ve středu hřiště a následně i ve středu obrany - 1:0. Po vedoucím gólu nás domácí přitlačili na naší polovině, fyzicky nás převyšovali v soubojích jeden na jednoho a pokoušeli se zvýšit svůj náskok. Po 25 minutách jsme se konečně začali osmělovat a vyrovnali hru. Zahrozili jsme z volného přímého kopu Kučery, brankář domácích vyrazil, ale nikdo z našich hráčů nestačil dorazit míč do sítě domácích.
Druhý poločas začal opět pod taktovkou domácích, kteří si sérií 3 rohových kopů vypracovali gólovou situaci, ale bez úspěchu. Rychle jsme se otřepali a hned v 48. minutě jsme po průniku Kučery vyrovnali Kropáčem střelou zpoza velkého čtverce. Tento gól otřásl sebevědomím domácích. Začali jsme zužitkovával nabytou převahu a v 58. minutě Kropáč úspěšně zakončil průnik Čermáka do obrany domácích - 1:2. Domácí se po chvíli vzpamatovali ze šoku, vystřídali 3 hráče a začali nás tlačit k naší brance. Výsledkem jejich náporu byla nastřelená tyč naší branky a ještě jedna gólová šance. Posléze se nápor domácích otupil a náš tým takticky dovedl zápas k výhře. Ve velmi improvizované sestavě s věkovým průměrem pod 24 let jsme překvapili nejen soupeře, ale doufám, že i získali kromě bodů i zdravé herní sebevědomí.