4. kolo A-tým Sokol Daleké Dušníky - FK Lety 3:4 (1:3)

16.09.2019 06:30

4. kolo Sokol Daleké Dušníky - FK Lety 3:4 (1:3) 3x Měchura, 1x Hřebeček

 

Sestava: Sňozík - Šmerda, Pospíšil (71. Štěpán), Kustoš, Marek Baubín - Dominik Kischer, Kratochvíl (74. Koníček), Hřebeček, Jiří Kischer - Chalupa (90. Krtek), Měchura

 

Zápas dvou rozdílných poločasů, v prvním dominovali hosté, ve druhém vabank hrající domácí. Domácí vlétli aktivně do utkání, v úvodu měli velikou příležitost, kterou stačil nadvakrát vyrazit Sňozík. V 11. minutě se již měnilo skóre, centrovaný míč po standardce tečoval do branky hlavou domácí Houdek - 1:0. Hosté se oklepali a v 17. minutě vyrovnal střelou z více než 20 metrů Hřebeček - 1:1. Dvě minuty nato se radovali hosté podruhé, Hřebeček uvolnil Chalupu, jehož střelu vyrazil domácí brankář a dobíhající Měchura uklidil míč do sítě - 1:2. Hosté dominovali na hřišti a zvýšili svůj náskok v 27. minutě, kdy si na centr Hřebečka naběhl Měchura a potřetí rozvlnil síť za domácím brankářem - 1:3. Domácí zahrozili o chvíli později, kdy nebezpečnou hlavičku vyrazil Sňozík na roh. V závěru první půle mohl znovu skórovat Měchura, ale jeho dorážku však vyrazil nohou domácí brankář.

Druhý poločas zahájili domácí náporem, v 52. minutě unikl po křídle domácí hráč, jeho zpětná přihrávka však nenašla adresáta. Hosté kontrovali, v 59. minutě mohl skórovat pronikající Chalupa, ale míč stačil vyrazit na roh domácí brankář na roh. O minutu později unikl domácí útočník, ale na poslední chvíli jej zablokoval rychle se vracející Kratochvíl. O chvíli později se domácí dostali až před Sňozíka, jež stačil míč vyrazit nohou. Domácí hrající v závěru vabank se dočkali v 72. minutě centr z křídla dorazil Houdek za záda Sňozíka - 2:3. Vyrovnání přišlo v 85. minutě, na další centr z křídla si naběhl Krása a nekompromisní ranou nedal Sňozíkovi šanci - 3:3. Vzápětí po nedorozumění v obraně hostů postupoval sám domácí hráč na Sňozíka, jež ho vychytal. Z protiútoku se dostal před domácího brankáře střídající Koníček, který jeho střelu vyrazil na roh. Z něj po zmatku v pokutovém území domácích a následné  hlavičce Jirky Kischera do břevna, hlavičkoval poskakující míč na malém vápně do branky Měchura, jež dovršil svůj hattrick - 3:4. V závěru utkání včetně nastavených šesti minut se šokovaní domácí již do žádné šance nedostali.