18. kolo dorost SK Kročehlavy - FK Lety 0:1 (0:0)

01.05.2018 20:42

Sestava: Chvátal – Edl (46. Květoň), Calda, Veselý, Babiak – Přib (55. Kubata), Koníček, Krtek (87. Vyleta) – Hrdlička (76. Waldhauser), Bíl (77. Strnad), Záhora

Těžce vydřené vítězství proti houževnatému soupeři.

Ve 13. minutě se vyskytla vyložená příležitost pro Hrdličku po pěkné kombinaci Přiba a Bíla, Hrdlička ale z blízkosti trefil brankáře. Podobná situace se opakovala o několik minut později, avšak ani ta neskončila brankou. Ve 25. minutě postupoval Bíl s Hrdličkou na jednoho obránce, jenže finální přihrávka Bíla na Hrdličku nebyla přesná. Ve 30. minutě si svoji největší šanci vytvořil soupeř, branku ve zmatku po rohovém kopu na poslední chvíli odvrátil Babiak.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji. Velké příležitosti si vytvářel především Záhora, ve finální fázi ale neměl potřebný klid na zakončení. V 61. minutě vybojoval míč ve středu pole Koníček a průnikovou přihrávkou vysunul do náběhu Záhoru, ten nájezd proměnil střelou na zadní tyč – 0:1. Domácí se začali více tlačit do útoku. Ze hry se do ohrožení Chvátalovy brány dostali minimálně, zato nejvíce zlobili po standardních situací. V závěrečné části zápasu přibývalo šancí na navýšení výsledku, ale bez úspěchu. Největší šanci jsme měli v 80. minutě, kdy Květoň vyvezl míč a přečíslil obranu, avšak místo finální přihrávky volil střelu, se kterou si brankář poradil. V závěru musel nuceně střídat Krtek, kterého odvezla záchranná služba s podezřením na zlomenou ruku, naštěstí se ale ukázalo, že ji má pouze naraženou.

Branka: Záhora