18. kolo A-tým FK Lety - FK Králův Dvůr B 1:3 (0:2)

21.04.2019 06:58

18. kolo FK Lety - FK Králův Dvůr B 1:3 (0:2) Kratochvíl

 

Sestava: Sňozík - Rosenkranz, Turek, Josef Baubín, Marek Baubín - Janich (73. Krtek), Kratochvíl, Dominik Kischer, Hruška (63. Koníček) - Chalupa, Čermák

 

Hosté dominovali po celé utkání v rychlosti, důrazu a nasazení. První příležitost měl Chalupa, jeho hlavičku po centru Kratochvíla chytil brankář hostů. V 17. minutě špatný odkop Josefa Baubína zpracoval hráč hostů, nastřelil břevno a pro dobíhajícího Matějku nebyl problém dopravit míč do sítě. O dvě minuty později vyšachovali hosté domácí obranu a zvýšili svůj náskok. Domácí se snažili o zkorigování výsledku, ale šance Chalupy, Čermáka zlikvidoval brankář hostů, v jednom případě jej zastoupil na brankové čáře obránce!
Obraz hry ve druhém poločasu byl podobný prvnímu, hosté pozorně bránili a podnikali rychlé protiútoky do otevřené obrany. V 62. minutě přetavili hosté rychlý protiútok v tříbrankové vedení, Rosenkranz nestačil pokrýt pronikajícího Matějku po křídle a ten zakončil své sólo na přední tyč. Domácí upravili výsledek utkání v 77. minutě, centr střídajícího Krtka skončil na tyči a odražený míč napálil do sítě Kratochvíl - 1:3.