13. kolo: Libčice - FK Lety 1:4 (1:2)

14.11.2004 00:00 Libčice - FK Lety 1:4 (1:2) branky: Čermák, Kučera, Karpiv, Pilař
Poslední zápas podzimní sezóny jsme úspěšně zvládli. Bez respektu jsme se pustili do soupeře a do 6. minuty jsme si vypracovali 2 šance, ale bez gólového efektu. Domácí se hned z prvního útoku ujali vedení po přesně zahraném rohovém kopu. Jelikož jsme v podzimní sezóně již po jedenácté pustili soupeře do vedení, obdržený gól nás nevyvedl z konceptu. V 24. minutě jsme Čermákem vyrovnali z rychlého útoku do rozhozené domácí obrany. Náš nápor pokračoval, v 34. minutě přidal Kučera náš druhý gól po samostatném sólu na domácího brankáře. První poločas jsme již dohráli v klidu.
Druhý poločas začal náporem domácích, který se nám dařilo zachytávat daleko od naší branky. V 67. minutě zahodil Karpiv naši další gólovou šanci. Vzápětí domácí stupňovali své úsilí a začali hrát vabank. Žádná šance domácích se nezrodila a náš tým trestal v útocích do domácí otevřené obrany. Karpiv napravil své zaváhání v 87. minutě a krásným gólem rozhodl utkání. Domácí se vzápětí dostali do své první gólové šance, ovšem míč minul naši branku. Z protiútoku přidal Pilař hlavou další nádhernou branku a tím zápas skončil. Po celý zápas velmi dobře pracovala naše obrana dirigovaná Demjanenkem a ostatní též nezůstali pozadu.
Tímto zápasem skončila i podzimní sezóna okresního přeboru Praha-západ, do které jsme vstoupili značně oslabeni odchodem 2 našich velmi úspěšných útočníků - Prušinovského a Kašeho. Přesto náš velmi mladý tým po velmi úspěšném začátku a následné sérii 5 zápasů bez vítězství skončil v klidném středu tabulky na 9. místě s 19 body. Do jarní části bychom rádi přivítali v našem týmu 2 - 3 ofenzivní hráče, abychom mohli přemýšlet o úspěšné budoucnosti letovského fotbalu založené na koncepci převážně vlastních odchovanců.