10. kolo dorost: FK Lety - Týnec 3:6 (0:2)

30.10.2011 00:00 Po tragické první půli vyrovnali dorostenci na 3:3, ale pak rozhodly další chyby. Branky: 3x Girga FK LETY - FERCOM TÝNEC 3:6 (0:2)
branky: 3x Girga Radek

sestava: Geissler - Neubauer (45. Štěrba), Skučko, Císař, Šimmer - Sklenář (45. Kult), Váňa (70. Ježek), Janouš, Čermák - Girga, Paleta

Jak jsme zpočátku soutěže vyhrávali, tak si myslím, že to možná byla i trošku náhoda, když se podívám na ten samý tým, co převádí nyní v posledních zápasech, tak je mi z toho do breku, ale to asi i samotným klukům. Bohužel se bude muset něco změnit, jak při trénincích, při zápasech a i v ostatních faktorech.

Utkání začalo obrovským tlakem hostů, kteří přijeli s velkou chutí získat tři body, což jim naši kluci usnadnili tím stylem že do poločasu prohrávali 0:2. Hosté šli na hřišti do druhé půle s tím, že se jim nic stát už nemůže a k tomu jim ještě pomohla třetí branka, která přišla dost brzy na začátku poločasu. Za stavu 0:3 jsem vystřídal opory týmu, které šli druhý den za A-tým. Hra se trošku zvedla a během 7 minut naši kluci srovnali na neskutečných 3:3, když všechny tři branky dal dobře hrající Radek Girga. Ale tím to také skončilo a náš tým položily definitivně naše dětské chyby a inkasovali jsme ještě tři branky a zaslouženě prohráli na domácí půdě 3:6.

Měli byste si přebrat ve svých hlavách, jestli Vás fotbal baví a nebo jen jestli se jdete proběhnout na hřiště kvůli svým rodičům. Nestojím o kluky, kteří mi píší, hodinu před tréninkem, že se omlouvají, že jsou unaveni ze školy atd. Buď tomu fotbalu budete dávat po škole maximum a nebo ho nehrajte! Kvůli vám pak nehrají kluci, kteří sice nemají tolik fotbalového talentu, ale chtějí ho hrát a baví je to, takže buď začnete chodit a nebo se začne hrát klidně i nižší soutěž, ale budou hrát kluci, kteří chodí a chtějí! Já kvůli vám trávím na hřišti mnoho času, už jen kvůli tréninkům a nebo zápasům, ale pak když se nás tam sejde 7 kluků z celého mančaftu, tak to mě opravdu nebaví.

Lukáš Rada