1. kolo A-tým FK Lety - SK Petrovice u Sedlčan 4:1 (1:0)

25.08.2019 07:08

FK Lety - SK Petrovice u Sedlčan 4:1 (1:0) 2x Čermák, 1x Hřebeček, Jarolím

 

Sestava: Sňozík - Šmerda (86. Štěpán), Pospíšil (78. Kustoš), Josef Baubín - Měchura - Jarolím, Dominik Kischer, Hřebeček (88. Krtek), Marek Baubín (10. Koníček) - Čermák, Chalupa


Vstup do sezóny domácím vyšel, porazili velmi těžkého soupeře, který bojoval až do poslední minuty. Domácí šli do vedení ve 3. minutě, na centr Měchury naběhl Čermák a z hranice malého vápna nedal brankáři hostů šanci - 1:0. Domácí do dvacáté minuty neproměnili další tři gólovky, buď je vychytal brankář, nebo selhali střelci ve finální fázi. Hosté se postupně osmělovali a před přestávkou dvakrát zahrozili, v prvním případě chytil nepříjemnou střelu Sňozík, v druhém případě byla na poslední chvíli zablokována střela útočníka hostí. V 45. minutě zahrával Jarolím trestný kop, jeho prudký centr propadl až na zadní tyč, míč však stačil vykopnout před brankovou čarou obránce hostů.
Druhý poločas zpočátku přinesl jiný obraz hry. Hosté si vypracovali dvě gólovky, obě však skončili mimo tyče domácí branky. Domácí hned z první vážné šance skórovali, centr Dominika Kischera hlavičkoval v 53. minutě do sítě Čermák - 2:0. Poté mohl vedení navýšit Hřebeček, jeho sólo po křižném pasu Šmerdy stačil vyrazil brankář hostů na roh. V 71. minutě se již Hřebeček nezmýlil, po přihrávce Chalupy uklidil míč do sítě - 3:0. Zkázu hostů dokonal v 76. minutě Jarolím z trestného kopu, jeho střela se otřela o břevno a rozvlnila síť počtvrté - 4:0. V 81. minutě pronikl do pokutového území domácích hráč hostí a přesnou přízemní střelou k tyči snížil náskok domácích - 4:1.