8. kolo A-tým FK Lety - SK Tlustice 5:0 (3:0)

24.09.2023 07:02

8. kolo FK Lety - SK Tlustice 5:0 (3:0) Černý, Popovits, Pechar, Koštialik, Veselý

 

Sňozík - Kratochvíl, Švejda, Janich, Jiří Kischer (61. Krtek) - Poslední, Černý, Pechar (78. Holý), Popovits - Jarolím (53. Veselý), Koštialik (67. Polák) 

 

Domácí udeřili hned v úvodu, míč se ve 3. minutě dostal k Černému, který přízemní střelou nedal brankáři hostů šanci - 1:0. Ve 14. minutě se opět měnilo skóre, v pokutovém území byl faulován Popovits, který vzápětí proměnil nařízenou penaltu - 2:0. Hosté hrozili z nakopávaných míčů za obranu a rychlých brejků. Ale další šance skončila po střele Pechara na břevně branky hostů. V 38. minutě posunul Jarolím míč do uličky Pecharovi, který prostřelil brankáře hostů střelou na zadní tyč - 3:0.
Po přestávce se hosté pokusili o snížení ztráty, ale první příležitost měli domácí, po hlavičce Švejdy se míč dostal ke Koštialikovi, který patičkou skóroval - 4:0. Hosté měli poté tři vážné příležitosti, ale první a třetí z nich vychytal Sňozík, druhá skončila střelou do břevna domácí branky. Domácí byli i nadále efektivní, v 81. minutě po přihrávce Poláka určil konečný výsledek utkání Veselý - 5:0.