8. kolo A-tým FK Králův Dvůr B - FK Lety 1:0 (0:0)

19.09.2021 07:51

8. kolo FK Králův Dvůr B - FK Lety 1:0 (0:0)

 

Sestava: Sňozík - Janich, Švejda, Cipra (24. Krtek), Měchura - Král, Dominik Kischer, Hřebeček, Jiří Kischer - Veselý (86. Kustoš), Kubata

 

FK Králův Dvůr B - FK Lety 1:0 (0:0)
Nejlepší výkon podzimu nepřinesl kýžené body. Domácí měli v úvodu dvě gólové příležitosti, ale míč vždy skončil mimo branku. Hosté kontrovali a v 9. minutě skončila hlavička Měchury na břevně domácí branky. Poté se hra odehrávala mezi pokutovými územími, obě mužstva pozorně bránila. Za zmínku stojí přízemní centr domácích v 38. minutě, který nikdo z domácích nedokázal dorazit do sítě. Před přestávkou skončil volej Veselého nad brankou domácích.
Hned v úvodu druhého poločasu po centru Krále hlavičkoval Veselý, ale domácí brankář tuto tutovku zlikvidoval na brankové čáře. Domácí šli do vedení v 53. minutě, kdy po několika drobných zaváháních v obraně hostů se odražený míč dostal v pokutovém území k domácímu hráči, který přízemní střelou otevřel skóre - 1:0. Po obdrženém gólu se hosté nastěhovali na polovinu domácích, dobývali domácí branku, vypracovali si tři velké příležitosti ke skórování, ale vždy byl proti srovnání skóre dobře chytající domácí brankář. Hosté po velmi dobrém výkonu odjíždějí bez bodu, když doplatili na produktivitu při zakončování.