6. kolo A-tým SK Černolice - FK Lety 3:1 (2:1)

05.09.2021 07:59

SK Černolice - FK Lety 3:1 (2:1) Hřebeček

Sestava: Sňozík - Janich, Švejda, Měchura, Jiří Kischer (84. Marek Baubín) - Král (46. Čermák), Kratochvíl (79. Kubata), Hřebeček, Dominik Kischer (89. Květoň) - Chalupa, Jarolím

 

Z vítězství v derby se radovali domácí hrající s vyšším nasazením a hlavně vyšší produktivitou. Hosté mohli skórovat v 6. minutě, na centr Švejdy si naběhl Král, ale trefil jen domácího brankáře. Domácí se ujali vedení v 18. minutě, kdy Loučka přešel přes několik hráčů hostů a své sólo zakončil umístěnou střelou - 1:0. Minutu nato mohlo být srovnáno, prudký centr tečoval domácí obránce a míč skončil na břevně. V 22. minutě vybojoval míč Jiří Kischer a Hřebeček v 20 metrů se trefil přesně - 1:1. Chvíli nato zlikvidoval Sňozík včasným vyběhnutím šanci domácích. Další příležitost domácích vyrazil Sňozík na roh, přesná hlavička směřovala pod břevno branky hostů. V 35. minutě přišlo zaváhání v obraně hostů a domácí jej potrestali, kombinaci v pokutovém území zakončil Šilhavý - 2:1. Ve 40. minutě pronikl do vápna Chalupa, jeho střela orazítkovala tyč domácí branky.
Druhý poločas začal šancí Loučky, ale hosté stačili na poslední chvíli zabránit další pohromě. Poté unikl střídající Čermák, ale jeho střílený centr nestačil nikdo dorazit do domácí branky. Obrovskou šanci měli domácí v 56. minutě, hlavička po rohu skončila na břevně a domácí ani nadvakrát nedokázali dorazit míč do sítě. Chvilku nato se situace opakovala, hlavičku po rohu vyrazil z brankové čáry Janich. Největší šanci hostů spálil Čermák v 66. minutě, kdy sám postupoval na branku domácích, ale jeho střela skončila mimo tři tyče! Hosté se nadále snažili o vyrovnání, ale převaha nevedla k vyrovnání, čehož využil Loučka k další individuální akci, kdy se uvolnil v pokutovém území hostů a poslal míč přesně k tyči - 3:1.