5. kolo A-tým FK Lety - Tatran Sedlčany B 3:3 (2:0)

29.08.2021 06:43

5. kolo FK Lety - Tatran Sedlčany B 3:3 (2:0) Hřebeček, Král, Veselý

 

Sestava: Sňozík - Janich, Švejda, Měchura, Marek Baubín - Král, Jiří Kischer, Hřebeček, Krtek (80. Koštialik) - Veselý, Chalupa

 

V první půli dominovali domácí, po přestávce bylo vše jinak. Od prvních minut měli domácí převahu, hned v úvodu spálili dvě gólovky Chalupa s Veselým. Další šance na sebe nenechaly dlouho čekat, domácí se dočkali v 25. minutě, kdy centr zpracoval Chalupa, přihrál pod sebe Hřebečkovi, který uklidil míč do sítě - 1:0. Těsně před přestávkou zvýšil vedení Král, který se uvolnil v pokutovém území a přízemní střelou zvýšil náskok domácích - 2:0.

Druhý poločas se hrál pod taktovkou hostů, kteří mezi 54. a 58. minutou využili chyby v obraně domácích a během čtyř minut bylo vyrovnáno - 2:2. Domácí zareagovali na tento stav a v 63. minutě se znovu ujali vedení, rohový kop prodloužil hlavou Chalupa na volného Veselého, který dorazil míč do sítě - 3:2. Poté spálili domácí další dvě příležitosti na zvýšení náskoku a přišel trest. Hráč hostů prošel před tři domácí hráče a vyrovnal - 3:3. Následně mohl zstrhnout vedení na domácí stranu Veselý, ale z úhlu trefil jen boční síť. Hosté byli nebezpeční po rychlých protiútocích až do konce utkání.