26. kolo A-tým SK Černolice - FK Lety 4:3 (2:1)

28.05.2023 20:46

26. kolo SK Černolice - FK Lety 4:3 (2:1) Koštialik, Veselý, Měchura

 

Junek - Měchura, Pechar, Janich, Jiří Kischer - Veselý, Kratochvíl, Černý, Krtek (74. Holý) - Koštialik (57. Kubata), Vrzal 


Zbytečná ztráta. Hosté se hned v úvodu dostali do šance, ale únik Koštialika skončil odkopem na roh. Nápor hostů pokračoval, ale bez gólového úspěchu. Domácí se ujali vedení z prvního útoku v 9. minutě , kdy obrana hostů zaváhala a centr si domácí záložník zpracoval a prostřelil Junka - 1:0. Chvíli nato po rohu hlavičkoval Kratochvíl do břevna domácí branky. Ve 22. minutě bylo srovnáno, po rohu přesně hlavičkoval Koštialik do branky domácích - 1:1. Po půlhodině došlo k další hrubce obrany hostů, rohový kop proletěl malým pokutovým územím a dorážka z bezprostřední blízkosti nebyla problémem pro domácího hráče - 2:1. Do přestávky ještě domácí dvakrát zahrozili, ale v obou případech zachránil branku hostů Junek.
Druhý poločas zahájila obrana hostů další chybami, v 52. a 56. minutě předvedli domácí dvě prakticky totožné akce, po únicích po křídle následoval centr do pokutového území hostů a dorážky vždy skončily v síti - 4:1. Hosté se po šoku pomalu vzpamatovali a v 61. minutě se trefil z dálky Veselý - 4:2. Poté domácí začali bránit svůj náskok a pokoušeli se ohrožovat branku hostů z protiútoků. V 82. minutě po dalším centru skončil míč na tyči branky hostů. V 85. minutě se podařilo hostům snížit, po rohu se tečovaný míč dostal k hlavičkujícímu Měchurovi, který snížil na konečných 4:3.