21. kolo B-tým FK Lety B - TJ Sokol Červený Újezd B 15:0 (8:0)

10.06.2024 06:22

21. kolo FK Lety B - TJ Sokol Červený Újezd B 15:0 (8:0)

4x Koštialik, 3x Měchura, 2x Zevl st., Kalivoda. Chalupa, 1x Zevl ml., Beránek

 
Zápas v naprosté režii našeho rezervního družstva, který se rozloučil se soutěžním ročníkem nejvyšší výhrou a nebýt zahazování dalších šancí, skóre mohlo být o dost vyšší. 
Již v první minutě otevřel skóre Jan Měchura po centru Tomáše Krtka - 1:0. O dvě minuty později navýšil skóre David Koštialik po samostatném úniku - 2:0. V jedenácté minutě opět navýšil skóre zápasu David Koštialik - 3:0. Následně poté přišla chvilka, kdy naše družstvo zahazovalo jednu šanci za druhou a hostující brankář předvedl pár výborných zákroků proti útočníkům domácích. Avšak v dvacáté šesté minutě navýšil skóre Milan Zevl st. - 4:0. A o devět minut později navýšil skóre hlavou po rohovém kopu opět Jan Měchura - 5:0. Ve čtyřicáté minutě uzavřel hattrick David Koštialik - 6:0. O dvě minuty později po centru Martina Chalupy navýšil skóre opět David Koštialik - 7:0. Poločasové skóre uzavřel Martin Chalupa ve čtyřicáté čtvrté minutě, který zakončil samostatný únik - 8:0. Poločas skončil jasně 8:0. 
Druhý poločas začal ze strany domácích ihned brankou a to díky Milanu Zevlovi st. - 9:0. A v padesáté šesté minutě navýšil skóre domácích Daniel Beránek po samostatném úniku z levé strany hřiště - 10:0. Následně přišla dvacetiminutovka zahazování šancí ze strany domácích a přišla jedna velká šance hostí, ale tu bravurně vychytal Jakub Barinka. V sedmdesáté páté minutě však opět navýšil skóre Martin Chalupa krásnou střelou k levé tyči - 11:0. V osmdesáté první minutě uzavřel hattrick Jan Měchura, opět hlavou - 12:0. O dvě minuty později vsítil branku Petr Kalivoda po přihrávce Davida Koštialika - 13:0. V osmdesáté šesté minutě dal svojí druhou branku Petr Kalivoda po nádherném voleji z hranice vápna do šibenice - 14:0. A poslední branku utkání vstřelil Milan Zevl ml. po chybě hostující obrany - 15:0. 
Naše rezervní družstvo zakončilo svůj první soutěžní ročník na druhém místě. Jelikož však první Jeneč "B" má v soutěži výše již jedno družstvo, matematika postupu tak přechází na naše družstvo, které bude hrát příští sezónu III. třídu OFS Praha-západ. Pozitivní zprávou je i počet vstřelených branek za sezónu, který činí neuvěřitelných 105 branek za 21 zápasů. Nejlepším střelcem týmu se stal David Koštialik se sedmnácti brankami, druhý skončil Lukáš Květoň s jedenácti brankami a na třetím místě skončil Milan Zevl st. s deseti brankami.