21. kolo A-tým SK Tlustice - FK Lety 2:2 (2:1)

20.04.2024 13:50

21. kolo SK Tlustice - FK Lety 2:2 (2:1) Balážik, Veselý

 

Štěpán - Švejda, Kuzhalev, Cipra (79. Kratochvíl), Jiří Kischer - Dominik Kischer, Černý, Pechar, Poslední - Balážik, Veselý (90. Janich)

 

Perně vybojovaný bod, mohly být tři, ale také žádný. První příležitost měli hosté, ale brankář domácích chytil přízemní střelu Pechara. V 18. minutě se měnilo skóre, domácí útočník napřáhl ke střele, Štěpán na těžkém terénu a za stálého deště a větru v brance podklouzl a míč propadl do sítě - 1:0. Chvíli poté měli hosté velkou šanci na vyrovnání, ale střela Posledního minula domácí branku. V  29. minutě bylo s hosty ještě hůře, výkop od domácí branky propadl za obranu hostů a domácí se radovali podruhé - 2:0. Vzápětí měli domácí další příležitost, na zpětný centr si naběhl domácí hráč, ale jeho střela skončila mimo branku hostů. V 33. minutě nacentroval Pechar míč do pokutového území domácích, kde se nejrychleji zorientoval Balážik a křižnou střelou snížil - 2:1. Do přestávky měli domácí další dvě příležitosti, dlouhý lob vyrazil Štěpán na roh a dorážka z malého vápna skončila těsně vedle.
Druhý poločas zahájili hosté náporem, v 53. minutě se odrazil míč k Veselému, který propálil vše, co bylo v cestě - 2:2. V 63. minutě nastřelil Veselý břevno domácí branky. Chvíli nato hlavičkoval po standardce domácí útočník, Štěpán se zaskvěl a míč nohou vyrazil do bezpečí. Poté měli hosté jasnou tutovku, ale míč se v posledním okamžiku odrazil od Pechara těsně vedle tyče domácí branky. V závěru měli domácí velkou příležitost, ale Štěpán byl proti. Nakonec bod je spravedlivý pro oba týmy.