2. kolo A-tým FK Lety - Spartak Rožmitál pod Třemšínem 6:0 (2:0)

13.11.2022 07:36

2. kolo FK Lety - Spartak Rožmitál pod Třemšínem 6:0 (2:0) 2x Květoň, 1x Čermák, Měchura, Koštialik, Černý

 

Sňozík - Šmerda (74. Marek Baubín), Švejda, Janich, Měchura - Hřebeček (75. Krtek), Kratochvíl, Černý, Dominik Kischer - Čermák (67. Koštialik), Veselý (78. Květoň)

 

Domácí v posledním utkání podzimu vlétli na soupeře a v hned v úvodu unikl obraně hostů Veselý, jeho střela však skončila těsně vedle branky. V 8. minutě se domácí ujali vedení, za obranu si naběhl Čermák, jeho lob skončil na břevně, ale jeho dorážka již rozvlnila síť - 1:0. O chvíli později dvě sóla Veselého orazitkovala podvakrát tyč branky hostů. Nápor domácích pokračoval a po centru Dominika Kischera hlavičkoval Čermák do břevna. Velký tlak domácích zakončila druhá branka, na centr Černého si naběhl Měchura a hlavou podruhé překonal brankáře hostů - 2:0. Poté se hra zklidnila, za zmínku před přestávkou stojí další velká příležitost domácích, kdy nabíhající Čermák netrefil z malého vápna branku hostů. Hosté zahrozili těsně před přestávkou, na dlouhý pas si naběhl útočník hostů, jeho hlavičku však chytil Sňozík.

Druhý poločas byl po dvacet minut bez šancí, hosté se oklepali ze zakřiknutého prvního poločasu a vyrovnali hru. Ale v závěru jim došli síly a brankostroj domácích odstartoval střídající Koštialik, který v 72. minutě unikl obraně hostů a uklidnil domácí - 3:0. V 81. minutě se odražený míč dostal k Černému a jeho lob skončil v opuštěné brance hostů - 4:0. V 89. minutě našel před brankou hostů střídající Krtek Květoně, který vstřelil svou premiérový gól za dospělé - 5:0. V poslední minutě se situace opakovala, Koštialik unikl obraně hostů, jeho zpětná přihrávka našla Květoňě, který se podruhé zapsal mezi střelce - 6:0. Domácí tak v závěru podzimní části napravili nepovedený start do sezóny.