16. kolo A-tým SK Petrovice - FK Lety 2:2 (1:1)

03.06.2024 00:52

16. kolo SK Petrovice - FK Lety 2:2 (1:1) 2x Švejda

 

Štěpán - Švejda, Korbelář, Cipra, Měchura - Dominik Kischer (90. Kuzhalev), Pechar, Kratochvíl, Poslední - Veselý, Koštialik (87. Ward)

 

Ztráta dvou bodů v nastavení! Domácí hrající bez tlaku a nervozity měli v úvodu nebezpečný trestný kop, který skončil vedle branky hostů. V 8. minutě zahrávali domácí další standardku, centrovaný míč vypadl Štěpánovi z rukou a pro domácího hráče již nebyl problém dopravit míč do sítě - 1:0. Poté převzali iniciativu hosté, dvě šance měl Dominik Kischer, první skončila vedle, druhou vyrazil domácí brankář. Poté měl gólovku na hlavě Měchura, ale po rozetraném trestném kopu šla hlavička těsně vedle domácí branky. V 34. minutě byl za držení pronikajícího domácího hráče vyloučen Cipra. Hosté i v deseti hráčích nerezignovali a v 45. minutě unikl domácí obraně Dominik Kischer, v pokutovém území byl faulován a z nařízené penlty srovnal Švejda - 1:1.
Identická situace se odehrála po přestávce v 47. minutě, penaltu za faul na Dominika Kischera proměnil opět Švejda - 1:2. Domácí ve snaze vyrovnat získali územní převahu a několikrát ohrozili branku hostů. Hosté si vypracovali dvě jasné šance ke zvýšení náskoku, první z nich neproměnil Koštialik, jeho únik skončil pouze v boční síti, druhou vyrazil po trestném kopu Posledního s námahou domácí brankář. V 76. minutě se síly vyrovnaly, domácím byl vyloučen obránce za dvě žluté karty. Domácí hrající v závěru vabank měli po rohových kopech dvě tutovky, ale obě zachránil Štěpán. V nastaveném čase v 92. minutě zahrávali domácí další rohový kop a po něm vyrovnal hlavou domácí útočník na 2:2. Zbývala jedna jediná minuta do záchrany!