15. kolo A-tým TJ Spartak Rožmitál p.Tř. - FK Lety 3:3 (1:0)

04.06.2023 05:59

15. kolo TJ Spartak Rožmitál p.Tř. - FK Lety 3:3 (1:0) 2x Skácel, 1x Kubata

 

Junek (33. Štěpán) - Švejda, Pechar, Janich, Měchura - Koštialik (70. Kubata), Kratochvíl (63. Veselý), Jiří Kischer (46. Dominik Kischer) - Vrzal, Skácel

 

Domácí začali od první minuty náporem, v 9. minutě skončila po úniku po křídle střela na tyči branky hostů. Hosté po deseti minutách kontrovali, Skácel přihrál Koštialikovi, jehož kličku vystihl domácí brankář a míč vyrazil. Chvíli nato napálil domácí hráč odražený míč opět do tyče. V 30. minutě unikl po křídle domácí útočník a jeho křižná střela skončila v síti - 1:0. Poté se dostal do další tutovky Koštialik, ale domácí brankář ho i napodruhé vychytal.
Druhý poločas kopíroval první, hned po přestávce se po centru ocitl domácí hráč před brankou do jasné šance, ale přestřelil. Hostující Skácel se poté uvolnil na hranici pokutového území, ale jeho lob přes vybíhajícího brankáře skončil nad brankou. Domácí vzápětí kontrovali, střela z 15 metrů skončila však těsně vedle. V 59. minutě se po centru do pokutového území uvolnil domácí útočník a přesně zakončil - 2:0. Následně unikl domácí obraně Koštialik, ale ani tentokrát neskóroval, jeho sólo skončilo na tyči domácí branky. V 70. minutě se po centru z protiútoku dostal domácí hráč před branku a zblízka nezaváhal - 3:0. Hosté nepříznivý vývoj utkání nevzdali, tečovaná střela z trestného kopu se dostala ke Skácelovi, který přesnou střelou snížil na 3:1. Domácím po obdržené brance došli síly a hosté pokračovali v náporu. V 81. minutě snížil Kubata po přihrávce Veselého na 3:2. Šest minut nato trefil Černý z trestného kopu tyč domácí branky. Vzápětí se v pokutovém území uvolnil Kubata, jeho střelu vyrazil domácí brankář a jeho dorážka skončila nad brankou. Poté dostal pas za obranu Veselý, jeho přihrávku před odkrytou branku nikdo z hostů nestačil dorazit do sítě. V nastavení uvolnil Černý Skácela, který křižnou střelou vyrovnal na konečných 3:3.