11. kolo A-tým FK Lety - Sokol Daleké Dušníky 2:0 (2:0)

10.10.2021 08:07

11. kolo FK Lety - Sokol Daleké Dušníky 2:0 (2:0) Hřebeček, Chalupa

 

Sestava: Sňozík - Král, Janich, Švejda (7. Kubata), Měchura - Veselý (85. Květoň), Dominik Kischer, Hřebeček (69. Krtek), Jiří Kischer - Chalupa (90. Kustoš), Čermák


Perně vybojované tři body. Utkání se od počátku hrálo nahoru, dolů, hned v 1. minutě hlavičkoval Chalupa vedle branky hostů. Hosté kontrovali a vzápětí se dostali do šance, ale nakonec domácí odvrátili na roh. V 5. minutě se uvolnil Čermák, jeho sólo chytil brankář hostů. Hosté o pár minut později se po rychlém protiútoku dostali před branku domácích, ale prudký přízemní centr nikdo neusměrnil do sítě. V 18. minutě odcentroval Janich, míč si zpracoval Chalupa, našel v pokutovém území Hřebečka, jehož lob skončil v horním rohu branky hostů - 1:0. Chvíli nato zlikvidoval brankář hostů další příležitost Hřebečka, jeho střelu stačil vyrazit nohou na roh. Následně se uvolnil Chalupa a z úhlu trefil tyč branky hostů. Hosté mohli chvíli nato vyrovnat po zaváhání domácí obrany, ale Sňozík vyrazil nohou nepříjemnou střelu. V 37. minutě zahrával Hřebeček rohový kop a Chalupa hlavou zvýšil vedení domácích - 2:0. Další příležitost měli domácí, střela Krále z hranice pokutového území orazítkovala tyč. Hosté vstřelili z rychlého kontru těsně před přestávkou branku, ale nebyla uznána pro postavení mimo hru.
Druhý poločas byl ve znamení náporu hostů, kteří se usadili na polovině domácích a dobývali jejich branku. Velkou příležitost měli v 59. minutě, ale střela skončila nad brankou. Největší příležitost hostů zneškodnil 15 minut před koncem Sňozík, kdy vychytal sólo útočníka hostů! Domácí mohli definitivně rozhodnout v 80. minutě, kdy uvolnil střídající Krtek Veselého, jež se ocitl sám před brankou hostů, ale jejich brankář jeho umístěnou střelu vyrazil na roh. Poté domácí již nepřipustili žádné zdramatizování tohoto utkání.